LEADTEK WINFAST TV2000 XP EXPERT WIN7 DRIVER DOWNLOAD

Ask a Question Want to reply to this thread or ask your own question? Jedino sam slikom bio zadovoljan u svakom slucaju. Nowibe ; hvala na savetu, pokusacu kada budem otvarao komp Odlicna tv kartica, veliki broj funkcija, daljinac moze da se koristi i za Winamp, KM player itd. What’s new New posts New media New media comments Latest activity. Vec mesec dana je koristim, i nikakvih problema nema.

Uploader: Meziktilar
Date Added: 9 September 2004
File Size: 29.97 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 93220
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Leadtek WinFast TV 2000 XP (Deluxe), Windows 7 Pro 64

Forums New posts Search forums. Review – Forrest Becomes a Racist. I snimanje, i daljinac, i TV, i FM. Kupio sam ovu karticu pre par meseci i od pocetka radi savrseno i nema nikakvih problema ni sa slikom ni sa zvukom radi non stop 24hjedini problem je sto ne moze da se ukljuci teletext, cak u opste ni ne pokusava da se startuje The executable Leadtek driver file W7, x64 seems to install the drivers, yet at the end of the installation process nothing happens.

WinFast TV XP Expert/DV D – USB Driver

Kao i svaka druga interna tv karta pretpostavljam. After that, you can post your question and our members will help you exprt. Dakle Leadtek preporuka i nadam se da sam nekom pomogao.

  APACHE AWC-550 XP DRIVER DOWNLOAD

Slika nije losa mada mogla bi biti i bolja. Gde na sajtu imaju drajveri x64?

ITsvet | Leadtek WinFast TV XP Global TV/FM TV tjuner

Covenant – Movie Review. Inace ako imate problema sa zvukom pritiskajte na tastaturi slovo A na tastaturi sve dok se ne sinhronizuje zvuk sa slikom. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. X; se skinuti drajveri direktno od proizvodjaca kao i druga verzija softwera.

Od samog pocetka Gigabyte je non stop bagovala na Windows XPnestajala slika, posle ak minuta zvuk pocne da kasni za tonom a daljinski je blago receno uzas jer nije radio od samog starta kako treba.

Ponavljam, moras sam pronaci wih7 je uzrok, moze biti, ne daj Boze, da je neispravna sama TV kartica.

Karticu sam vratio i ako je Leadtek firma koju dileri nude kao jednu od najboljih Ja jos dugo necu kupiti nijednu. Jel moze neko da mi pomogne oko nalazenja drajvera za Windows 8. Updating the driver from the Device Manager does not work either–it cannot find the necessary files in the executable file provided by Leadtek.

Na daljinski nekad reaguje, nekad ne. Ipak u odnosu na te krs kartice ova ima adekvatan softverski deo koji se moze azurirati sa neta i sve radi besprekorno. What’s new New posts New media New media comments Latest activity. Nadam se da sam pomogao.

  H233H ACER DRIVER DOWNLOAD

MOze li neko da pomogne? Ove dve kartice su nebo i zemlja, iako je Gigabyte skuplja. Sve ostalo je perfektno- naravno ako umete sve da podesite oko snimanja i zvuka.

What does THAT mean? Nikako nema drajvera za nju Ako je prijem dobar, sve je ok, u suprotnom se pojavljuje sum, koji nije strasan.

Leadtek WinFast TV2000 XP Expert Driver

Fitzcairn New Member May 1, Moras ici sistemom elliminacije, ne znam, proveri kvalitet signala iz zida nadam se da ti taj signal nije od neke antene sa krova, vec je od sbb ili sl. Vec mesec dana je koristim, i nikakvih problema nema.

Kompatibilnost sa win 7, drajveri, daljinski, lako koriscenje i instalacija -: Slika ipak nikako nema tu ostrinu, nekako je mutna i boje nisu bas zive.

Za one koji ne mogu da nameste raspored kanala na PVR2: